Alternatief voor botox!
Ionzyme® Focus Frown Serum


Hoe kun je die gevreesde lijnen veroorzaakt door herhaalde gezichtsuitdrukkingen stoppen of verminderen? 


Environ® heeft een baanbrekende, wetenschappelijk bewezen formule ontwikkeld dat frons- en expressielijntjes op het voorhoofd en kraaienpootjes zachter en gladder maakt. De huid oogt strakker en jeugdiger. 

 

Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt in de formule. 

Een trio van peptiden die synergetisch werken om expressielijnen op het voorhoofd en rond de ogen te verminderen door spiercontractie te reduceren. Ze bieden een veilig en milder alternatief  voor Botuline Toxine. Ze dringen voldoende in de huid om zich op dezelfde chemische complexen te richten als Botuline Toxine en daardoor spieractiviteit te verzachten.

 

De resultaten?


Als het serum thuis dagelijks wordt gebruikt, is resultaat merkbaar binnen drie weken, maar nog sneller kunnen resultaten worden bereikt bij gebruik in combinatie met de Environ Cosmetic Roll-CIT of nieuwe Environ Cosmetic Focus-CIT. Het serum werkt ook bijzonder bij gebruik in combinatie met lage frequentie Sonoforese, veel mensen hebben zichtbare resultaten gezien binnen 1 tot 2 uur.

 

Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak welke mogelijkheden wij voor u hebben.


Contact:

Fort Isabella

Reutsedijk 7

5261 PC  VUGHT

E: info@touttoet.nl

T: 06-37323774