Voor altijd een mooie huid......start jouw reis vandaag?

Hou jij van je huid?

Heb je al veel gelezen wat vitamine A voor de huid doet?

Wil je ook ervaren wat vitamine A voor jouw huid kan doen?

 

Maak dan nu gebruik van onze mooie aanbieding op de Environ startersset. Wat zit erin?

 

- Cleansing Lotion (reiniging)

- Moisturising Toner

- AVST 1 (vitamine A dag- en nachtcrème fase 1)

- RAD SPF 15 (UV-A en B bescherming)

- GRATIS HYDRATING EXFOLIATING MASQUE T.W.V. € 34

 

Totale pakketprijs € 173

 

Waarom is een reiniging het begin van een mooie huid?

Een goed gereinigde huid neemt beter de werkstoffen op die in een crème of serum zitten. De werkstoffen in de crème en serums kunnen helaas niet door het “vuile laagje” op jouw huid doordringen. Zonder een goede reiniging is er dan ook geen goede verzorging of huidverbetering mogelijk en krijg je een onzuivere huid met verstoppingen.

 

Waarom al die drukte rondom toners?

Toners zien eruit als water en voelen ook zo aan. Logisch dat veel mensen deze stap overslaan omdat ze zo denken geld te besparen. Tegenwoordig bevatten toners geavanceerde ingrediënten die de dode huidcellen op je huid zacht verwijderen en oneffenheden en vlekkerige teint verbeteren. Ze hydrateren je huid en geven haar een gezonde glans. Gebruik een maand lang een geschikte toner en je ziet en voelt het verschil aan je huid. Je wilt niets anders meer.

 

Hou van je huid, elke dag

Je dagcrème moet voldoen aan de behoefte van je huid. Of je nu wilt voorkomen dat je huid, te vet, te droog of overgevoelig is, de dagelijkse verzorgingsproducten van Environ bevatten allemaal een kenmerkend complex van vitamine A, C en E. Van deze vitamines is het bewezen dat ze helpen in de strijd tegen de vrije radicalen. Wist je dat je je Environ crème ook 's avonds moet gebruiken? Je huid is 's nachts aan het herstellen en daarvoor heeft je huid ook voeding nodig om dit aan te kunnen.

 

Kan ik nu de wereld aan?

Nog even geduld. De belangrijkste stap in je verzorging moet nog komen: bescherming tegen de zon.

Alle tijd en moeite die je aan je huid besteedt is waardeloos zonder een doeltreffend beschermend zonneproduct in je basisverzorging. Een goed zonneproduct moet beschermen tegen de diepere schade die wordt veroorzaakt door UV-A stralen (waardoor je huid veroudert) en tegen de UV-B stralen (waardoor je huid verbrandt).

 

Wat kan ik met het hydrating exfoliating masque?

Dit masker kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

- 's nachts over je vitamine A crème voor extra hydratatie

- als een ultrazachte gommage, waardoor de huid gladder en 

  stralender wordt

- 's ochtends voor je vitamine A crème (bij een vette huid) om

  overtollig talg te absorberen en de poriën te zuiveren

 

 

EEN MOOIE HUID KRIJG JE NIET ZOMAAR, GA OP REIS SAMEN MET ENVIRON EN TOUT TOET :-), de beste vrienden van je huid!

 

 

 

 

Contact:

Fort Isabella

Reutsedijk 7

5261 PC  VUGHT

E: info@touttoet.nl

T: 06-37323774