Huidanalyse dag 15 april

3D Huidanalyse dag bij TOUT TOET

Hij komt weer! De huidanalyse dag. Benieuwd hoe je huid er aan toe is? Maak dan zeker een afspraak op vrijdag 
15 juli a.s. Die dag komt de huidspecialiste van Environ om een 3D huidscan van jouw huid te maken. Aan de hand van deze scan kunnen wij jou een persoonlijk advies geven. Ben je al Environ klant, maar heeft je huid iets extra nodig? Of heb je behoefte aan verandering in je productengamma? Of wil je gewoon zien welke verbetering je huid heeft doorgemaakt omdat je de produkten al een tijd gebruikt? Schrijf je dan in voor deze huidmeting. Nog geen Environ klant? Geen probleem, ook dan kan je deze meting laten doen.

Wat doet de Reveal Imager?
De Reveal Imager geeft onmiddellijk een 3D-beeld van jouw huidconditie: zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en een onzuivere huid worden duidelijk zichtbaar. 
Het computergestuurde apparaat is zelfs in staat om ook onder het huidoppervlak te kijken. Met deze informatie kunnen we bij TOUT TOET nog beter de Environ behandelingen en je thuisverzorging op de behoeften van je huid afstemmen om nog meer huidverbetering te realiseren! 

Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Boek dus snel je afspraak, want de Environ dag is populair en de plaatsen helaas beperkt!

Liefs

Bianca

Contact:

Fort Isabella

Reutsedijk 7

5261 PC  VUGHT

E: info@touttoet.nl

T: 06-37323774