Jouw huid

Altijd al een stralende huid willen hebben?

Wil je graag weten welke verzorging perfect bij jouw huid past? 
Hoe je dat glimmen kan aanpakken of die vergrote poriën kan laten verdwijnen?

Wat je huid nodig heeft en hoe je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel kan voelen?

 

Wil je een specifieke zone of probleem aanpakken? Lees er meer over door in de menubalk links je keuze te maken.

 

Jij en je huid: jullie zijn er voor elkaar. En Tout Toet wil jullie allebei zien stralen. We willen je inspireren, begeleiden en coachen om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken of te houden. Want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen.

Filosofie van Environ: love your skin, listen to your skin, live towards a healthy skin!  Begin er vandaag nog mee en krijg advies op maat van je huid door een afpraak te maken bij Tout Toet.

Als jij goed voor je huid zorgt, zorgt je huid ook goed voor jou. Ze beschermt je tegen invloeden van buitenaf, regelt de temperatuur en het vochtgehalte van je lichaam en helpt je om vitamine D aan te maken. Daarom: draag zorg voor je huid en omring ze met liefde. Je hebt er tenslotte maar één.

 

Je huid is een open boek - als je weet hoe je ernaar moet kijken. Die rode gloed op je wangen? Was het de snijdende wind? Heb je een te droge huid? Of heb je lekker in het zonnetje gezeten? Je huid weet wat er gaande is en reageert daarop.

De vraag is: reageer jij juist op je huid? Tout Toet leert je om te luisteren naar je huid, om te begrijpen wat ze je vertelt en daar naar te handelen. Zo hou je je huid gezond en zie je er altijd stralend uit.

Je huid leeft voortdurend met je mee. Elke seconde van de dag. Wat jij doet of net niet doet, bepaalt dus de gezondheid van je huid mee.

Tout Toet bekijkt het totale plaatje en denkt vanuit een totaalconcept over de complete wetenschappelijk onderbouwde verzorging van je huid: van binnenuit met essentiële voedingsstoffen en aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten en minerale make-up.

Contact:

Fort Isabella

Reutsedijk 7

5261 PC  VUGHT

E: info@touttoet.nl

T: 06-37323774