Minder last van eczeem met een specialistische behandeling

 

Eczeem uit zich onder andere in rode plekken, schilfers en jeuk. Het kan een aangeboren aandoening zijn maar ook ontstaan door allergie, stress of externe invloeden zoals zon, wind of juist kou. Tout Toet is bekend met de verschillende vormen van eczeem en de mogelijke behandelingen daarin.

 

Huidverzorging bij eczeem

Een te droge huid biedt onvoldoende weerstand tegen schadelijke factoren. In de behandeling van eczeem is een goede verzorging van de huid dus essentieel. Daarmee kalmeer je gelijktijdig ook je huid en vermindert de eczeem. Je krijgt een advies welke producten het beste bij je huid passen. Zo geef je je huid de optimale verzorging en versterkt je de weerstand.

 

Behandelingen tegen eczeem

Tout Toet biedt verschillende behandelingen aan om eczeem te verminderen. Natuurlijk is elke situatie en elke huid uniek. Daarom krijg je alleen advies nadat een goede analyse van je huid is gemaakt. Je weet dan zeker dat je behandeling tegen eczeem een optimaal effect bereikt omdat het is afgestemd op de conditie van je huid.

 

Behandelen van buitenaf en binnenuit

Tout Toet behandelt eczeem zowel van buitenaf als van binnenuit. Met een persoonlijke combinatie van behandelingen en adviezen bereik je dan sneller het beste resultaat. De behandelingen zijn erop gericht de bovenste huidlaag weer te herstellen, voedingsadviezen en supplementen om het probleem van binnenuit aan te pakken.

 

Wil je ook minder last hebben van eczeem en je huid sterker en gezonder maken? Boek dan nu een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse en een persoonlijke aanpak om je eczeem te verminderen.

Contact:

Fort Isabella

Reutsedijk 7

5261 PC  VUGHT

E: info@touttoet.nl

T: 06-37323774