Wist je dat...

 

Wanneer je ouder wordt, wordt de huid ook slapper. Je huid verliest haar elasticiteit, ze oogt minder strak en voelt minder stevig aan. Je ziet dit het snelst bij het gelaat of bij de hals en decolleté. Helaas kan je de tijd niet stopzetten of terugdraaien, maar je kan wel proactief te werk gaan om de huid van de hals en kaaklijn te verstevigen!

 

TIP: We zien vaak dat de huid van de hals vergeten wordt tijdens de skincareroutine, waardoor je op een gegeven moment een duidelijk verschil in huidconditie zal zien tussen het gelaat en de hals. Vermijd dit door altijd evenveel zorg te dragen voor je hals en decolleté als voor je gelaat. Vergeet niet om ook de delicate huid van je decolleté en hals dagelijks te beschermen tegen de zon, want zonneschade is ook een boosdoener in het verlies van elasticiteit.


Wat kan je thuis doen

  • Skincare:
    • Serums: Environ Avance


Belangrijk: dit is een bijkomend advies voor jouw specifiek probleem (of zone) dat je wenst aan te pakken. In de eerste plaats is het belangrijk een goede basisverzorging te gebruiken. Maak een afspraak bij Tout Toet voor een advies op maat.

Contact:

Fort Isabella

Reutsedijk 7

5261 PC  VUGHT

E: info@touttoet.nl

T: 06-37323774