Wist je dat...

 

Net als bij de vorming van alle andere rimpels is zonneschade één van de belangrijkste factoren die rimpels of plooitjes rond de mond gaan veroorzaken. Een andere grote boosdoener is roken. Bij het roken ga je de lippen tuiten en op die manier worden de rimpels rond de mond sneller gevormd. De schadelijke chemicaliën in tabak zorgen daarbij ook nog eens voor een versnelling van het verouderingsproces.

Helaas zorgen ook gelaatsexpressies voor rimpeltjes. Denk maar aan de fronslijntjes wanneer je bedrukt kijkt of de lachrimpeltjes bij de oogcontouren. Maar laat dit zeker geen reden zijn om te stoppen met lachen!

 

TIP: Wil je op korte termijn een zichtbaar resultaat? Dan raden we de Lunch Time Treatment 'Gladde lipcontour' aan in een kuurvorm (20 min/ behandeling) in combinatie met de Environ Roll-CIT/Focus CIT en de aanbevolen producten voor thuisgebruik.


Wat kan je thuis doen

  • Skincare:
    • Serums: Environ Focus Hydrating Serum
    • Andere: Environ Focus-CIT
  • Minerale make-up: jane iredale LipDrink

Wat kan Tout Toet voor jou doen

 

Belangrijk: dit is een bijkomend advies voor jouw specifiek probleem (of zone) dat je wenst aan te pakken. In de eerste plaats is het belangrijk een goede basisverzorging te gebruiken. Maak een afspraak bij Tout Toet voor een advies op maat.

Contact:

Fort Isabella

Reutsedijk 7

5261 PC  VUGHT

E: info@touttoet.nl

T: 06-37323774