Wist je dat...

Eerst en vooral even een geruststelling: je bent niet alleen. Als je op het strand zou rondkijken, dan heeft ongeveer 80 tot 90% onder ons last van een sinaasappelhuid of cellulitis.

Erfelijkheid, je levensstijl, een gebrek aan lichaamsbeweging, veroudering en hormonale veranderingen zijn allemaal factoren die cellulitis veroorzaken. Cellulitis komt vooral voor op de dijen, billen, bovenarmen en buik. Het heeft niks te maken met je maat of gewicht. Je kan een sinaasappelhuid bestrijden door overtollig vocht en afvalstoffen te helpen afvoeren. Verder is het belangrijk om de vochtbalans in evenwicht te houden zodat de elasticiteit van de huid verbetert.

TIP:

  • Water drinken! Hydrateren! Drink  elke dag zéker 1.5 liter water. Het hydrateert je huid en voert de afvalstoffen in je lichaam af. Vind je water te saai? Je kan het ook een smaakje geven zonder zoet- of kleurstoffen door groentjes, fruit of kruiden toe te voegen. Heel lekker is water met wat komkommer of besjes.
  • Eet fruit en groenten met een hoog vitamine C gehalte. Ze boosten het collageen in de huid waardoor de huid weer steviger wordt. Een sinaasappelhuid bestrijden met sinaasappels, dat is makkelijk!

Wat kan je thuis doen

  • Skincare: Environ Body Profile
  • Andere: Environ Cosmetic Body Roll-CIT

Wat kan Tout Toet voor jou doen

  • Body Profile behandeling (15-25 min.)

 


Belangrijk: dit is een bijkomend advies voor jouw specifiek probleem (of zone) dat je wenst aan te pakken. In de eerste plaats is het belangrijk een goede basisverzorging te gebruiken. Maak een afpraak bij Tout Toet voor een advies op maat.

Contact:

Fort Isabella

Reutsedijk 7

5261 PC  VUGHT

E: info@touttoet.nl

T: 06-37323774