Over mij

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Bianca Rozendaal.

 

Een paar jaar geleden heb ik gelukkig een levensbedreigende ziekte overwonnen. Dit was voor mij een keerpunt in mijn leven. Vervolgens kwam ik door een grote reorganisatie zonder werk te zitten. Nu had ik de kans om het roer om te gooien.... 

 

Jarenlang werkte ik in het bedrijfsleven. De laatste jaren als accountmanager bij Nationale Nederlanden. Jarenlang liep ik met het gevoel rond dat er meer was dan verzekeringen en hypotheken en dat ik eigenlijk iets anders wilde. Ik wist alleen niet wat. Ook zei mijn omgeving dat ik niet waardeerde wat ik had. De vrijheid van een buitendienstfunctie, goed salaris, auto onder mijn kont. Wat wilde ik nog meer? Toch voelde ik onvrede.

 

Na de reorganisatie ben ik een 2-jarige opleiding tot wellnesscoach gaan volgen en heb hier veel geleerd over stressmanagement d.m.v. coaching, ontspanningsoefeningen en voeding. Regelmatig kwam de gedachte een eigen schoonheidssalon te beginnen boven, maar die waren er al zo veel. Ik ben toch een keer een informatieavond gaan bezoeken maar knapte daar enorm op af doordat ik me daar totaal niet thuis voelde tussen alle jonge meiden die dik in de make up zaten en met lange gelakte nagels rondliepen. Zo ben ik niet. Het idee daarna in de ijskast gezet, totdat ik me realiseerde dat ik het ook op mijn eigen manier kon doen en me ook dan juist kan onderscheiden ten opzichte van alle anderen. In mijn puberteit heb ik zelf veel last gehad van onzekere gevoelens door een huidaandoening en was altijd bezig wat ik daar aan kon doen. Daar is een zaadje geplant voor het werk dat ik nu doe. Uiteindelijk heb ik de opleiding gevolgd in Antwerpen en heb in 2013 de sprong gewaagd en ben voor mezelf begonnen op een fantastische plek. Elke dag weer voel ik me enorm gelukkig als ik weer naar mijn studio op het monumentale terrein Fort Isabella mag om te werken.

 

 

 

Mijn passie

 

Ik ben resultaatgericht ingesteld en wil producten gebruiken die gezond zijn voor mijn huid. Ook gezonde voeding en stressmanagement heeft mijn interesse. Ik heb gekozen voor merken die hierbij aansluiten. Ze bevatten geen irriterende stoffen maar wel kwalitatieve ingrediënten met wetenschappelijk onderzochte formules die reële resultaten opleveren en zich onderscheiden van de rest. Het is mijn passie om jou weer te laten stralen. Dit bereik ik doordat jouw huid weer gezond wordt en dat ga je zien. Aangezien jouw huid altijd het vertrekpunt is, kan het zijn dat elke behandeling weer anders is. Ik lever maatwerk en wil je graag inspireren en begeleiden om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken. 

 

Huidproblemen kunnen ontstaan door een tekort aan vitamines, beschadiging door de zon, verlies van geslachtshormoon, algemene veroudering en overvloedige blootstelling aan het stresshormoon. Als je de huid niet helpt door ze goed te voeden met alle elementen die bijdragen tot een gezond celgedrag, dan zal je een slecht gevoede huid krijgen. Net zoals de mens heel mager wordt bij hongersnood en ondervoeding, wordt ook de huid heel dun bij een gebrek aan essentiële vitamines en voedingsstoffen en zal verstoringen laten zien in de vorm van pigmentvlekken, onzuiverheden, verslapping, allergieën, té droge- of vette huid, doffe huid etc. In mijn behandelingen richt ik me erop de tekorten in de huid weer aan te vullen waardoor huidproblemen verminderen en zelfs verdwijnen. Omdat stress een grote boosdoener is, combineer ik de behandeling altijd met ontspannende massages. Daarnaast bied ik diverse vormen van massages aan voor wie nog meer ontspanning nodig heeft. Zowel mannen als vrouwen en pubers behoren tot mijn doelgroep, want iedereen verdient tenslotte een gezonde stralende huid. 

 

'Een mooie huid, is een gezonde huid'

 

 

Contact:

Fort Isabella

Reutsedijk 7

5261 PC  VUGHT

E: info@touttoet.nl

T: 06-37323774